OVER SJEF

Sjef is een nuchtere onderneming uit Dokkum geleid door enthousiaste mensen uit de grafische industrie. Met Sjef willen we de voordelen van geprinte media combineren met de mogelijkheden van online diensten.

 

Gedrukte of digitale media?

 

Onze ervaring is dat clubbladen, schoolkranten en verenigingsbladen beter gelezen worden als men deze in gedrukte vorm thuis ontvangt. De voordelen van een online archief worden benut om eerder verschenen edities nog eens snel door te bladeren. Met Sjef willen we onze gebruikers de mogelijkheid bieden om beide vormen van publiceren te combineren. 

 

Combineren van twee werelden

 

Onze doelstelling is om hier steeds beter in te worden. Dit realiseren we enerzijds door de jarenlange ervaring van gerenommeerde drukkerijen in te zetten en anderzijds door samen te werken met innoverende internet- en marketingbedrijven. Feedback van onze klanten is daarbij essentieel. We waarderen het daarom als je jouw ervaringen met Sjef aan ons wilt doorgeven. Hiervoor kun je het contactformulier gebruiken.

 

Slim en efficiënt werken leidt tot lage verkoopprijzen

 

We hebben de website zo vormgegeven dat de gebruiker op een eenvoudige manier zelf een proefdruk online kan bekijken en beoordelen. Hierdoor wordt de levertijd verkort en de benodigde handelingen in de drukkerij gereduceerd. Door daarnaast efficiënt gebruik te maken van de modernste printers en te profiteren van hoge volumes, kunnen we de kosten laag houden. Deze voordelen berekenen we door naar onze gebruikers waardoor we hoge kwaliteit voor lage prijzen kunnen aanbieden. 

 

 

Meteen uitproberen?